--> Ergenekon Duruşmasında Söylenenler | Türk Asya - Asian Turkish, Тюрки России

Ergenekon Duruşmasında Söylenenler

Arkadaşlar Atatürkçü, Ülkücü, Türkçü, Yurtsever Kemalist Ulusalcı vb. görüşlerimize takılmamalıyız VATAN İÇİN ELELE vermek mecburiyetindeyi...

Arkadaşlar Atatürkçü, Ülkücü, Türkçü, Yurtsever Kemalist Ulusalcı vb. görüşlerimize takılmamalıyız VATAN İÇİN ELELE vermek mecburiyetindeyiz.

Bu gün mesele şudur:

1-VATAN HAİNİMİSİN?
2- VATANINI SEVİYORMUSUN?

Soru sadece bu olmalı Vatanını sevenler bir araya gelmelidir.

     VATAN HAİNLERİ BİR ARAYA GELMİŞ DÜŞMAN DAYAMIŞKEN BAĞRIMIZA HANÇERİNİ VATANINI SEVENLERİN VATAN İÇİN ELELE VERMEKTEN BAŞKA ÇARESİ YOKTUR.

     ARKADAŞLAR ÜLKÜCÜ, SOLCU, ATATÜRKÇÜ, DEVRİMCİ TÜRKÇÜ TURANCI KEMALİST ULUSALCI ... vb VATANINI SEVENLER BİRBİRİNİ ELEŞTİRMEYİ BIRAKMALIDIR.

    ARKADAŞLAR ÜLKÜCÜ, SOLCU,ATATÜRKÇÜ,DEVRİMCİ TÜRKÇÜ TURANCI KEMALİST ULUSALCI...Vd BÜTÜN KARDEŞLERİMİZ VATAN İÇİN ELELE VERMELİDİR.

Söylemler

    Vatanını sevenler VATAN İÇİN ELELE vererek bu milli bir söylem haline gelirse herkesin sivrilikleri kendiliğinden törpülenir.

    Demokratikleşme yalan. Demokrasiyi teröre yenik düşürenler, terör örgütüyle dıştan kumandalı pazarlık yapanlar, demokrasiden bahsetmemelidir.

    1923 Cumhuriyet Türkiye’sini tasfiye ederek Yeni Türkiye kurma hokkabazlığı yapanlar, önce Kürt açılımı ardından Ermeni açılımı yaptılar.

    Cumhuriyetin ve milli devletin altını oyanlar, paralel devletin kendisidirler onlarda Pensilvanya kadar pareleldir Cumhuriyete montajdır.

    Asıl gözden kaçırılan paralel devlet, iktidarın yanlış politikalarıyla şımartılan demokratikleşme paketleriyle şımartılan PKK ve BDP'dir.

    PKK ve BDP asıl gözden kaçırılan Parelel Devlettir Önce özerk bölgeye, daha sonra ayrı devlete varmak isteyen terör örgütü ve yandaşlarıdır.

    Keşke paralel devleti daha önce tespit edebilseydik” diyen ülke yöneticileri aslında tehlikenin kendilerine yöneldiğini itiraf etmektedirler.

    Terör örgütüne verilen onca tavizden sonra “bakınız artık şehit haberleri gelmiyor” diye ortaya düşenler, Türk Milletiyle alay etmektedirler.

    Cumhuriyetimiz ve Devletimiz çok yönlü tehdit altındadır. Vatan topraklarının içerisinden lehçeden dil dilden millet çıkartılmaya çalışılıyor.

    Şimdi Parelel devlet şikayetinde bulunanlara Atatürk Cumhuriyetini sormak icab ediyor Atatürk'ün kurduğu Tam Bağımsız Milli devlet nerede ?

    OLAYLARIN FARKINA YENİ VARDIK" "ALDANDIĞIMIZI ANLADIK" DİYORLAR HAYIRDIR DEVLETİ KİM İDARE EDİYOR? YILLARDIR BİRLİKTE YÜRÜMEDİNİZ Mİ?

    VATANSEVERLERE, MİLLİYETÇİLERE, ATATÜRKÇÜLERE, ASKERLERE BİRLİKTE KUMPAS KURANLAR BİLGİSAYARLARA VİRÜS YERLEŞTİREN CD ÜRETENLER KİMLERDİ?

Ergenekon Duruşması


    Ergenekon da verdiğimiz ifademizin tekrar yayınlanması için genel istek var birde geçen sefer yarım kalmıştı tamamının yayınlanmasını istiyor.

    Bir defa daha duruşma tutanaklarını aynen aktaracağız Mahkeme huzurunda o stresli ortamda Verdiğimiz Tarihe bir ibret vesikasıdır.

    Mahkeme Huzurunda verdiğimiz ifadelerde yargılanmamıza sebep olan sözlerimizi tevil yoluna gitmek yerine gerçekleri berrak bir şekilde söyledik.

    Mahkemede PARELEL DEVLET KONUSUNU DEVLETİN BİR GURUP İNSAN TARAFINDAN NASIL ELE GEÇİRİLEBİLECEĞİNİ YAŞANMASI MUHTEMEL HADİSELERİ ANLATTIK.

    Ergenekon adı verilen davada 17- 20 Mayıs 2010 ve 8-10 Haziran 2010'da Bütün bunları huzurda günlerce soruldu açık açık anlattık.

    Konuştuğumuz her şey görüntülü ve sesli olarak kayda geçti Daha sonra bu Celselerin tutanakları internette yayınlandı.

    Aslında bu gün yaşanacakları ve temel meselelerimizi Mahkeme huzurunda 4 yıl önce açıklamıştım Yaptığımız savunmadan bir bölüm sunuyorum

    Başlıyorum izleyin 147. Celse duruşma tutanakları sayfa 89 Sayın Başkan Sayın Üyeler Konuşmalarımla ilgili Söylediklerimin arkasındayım.

Duruşmada Söylenenler

    Türkiye’yi Lozan’dan Sevr’e taşımak için insanlarımızın beyinlerini yeniden formatlayanlar bulunmaktadır

     MARUZ KALINAN BÜTÜN KOMPLOLARIN ASIL HAZIRLAYICILARI BUNLARDIR Bir fikir ve bilim adamı ancak fikir ve bilgi ile susturulabilir

     Sayın Başkanım Beni bir çete lideri olarak gözaltına alıyorlar Fikirlerim nedeni ile sorgulanıyoruz.



     Madem fikirlerim nedeni ile sorgulanacaktık VATANSEVER ÇETELER SACMALIĞI ile gözaltına alınmama ne gerek vardı.

    BEN TÜRKÜM TÜRKLÜĞÜMLE GURUR DUYUYORUM. BİZ TÜRK MİLLETİYİZ BİZ ONURLU BİR MİLLETİZ. 147.celse s89



     DÜNYA MİLLETLER AİLESİNİN EN ŞEREFLİ ÜYESİYİZ. TARİHİMİZLE, KÜLTÜRÜMÜZLE, BÜTÜN MİLLETLERE ÖNDERLİK ETMİŞ BİR MİLLETİZ.

    ATATÜRKÇÜLÜĞÜN ÖZÜNDE MİLLETLEŞMEK VE ÜNİTER YAPIYI KORUMAK ESAS VE PRENSİPLERİ VARDIR.

    ADI TÜRK, DİLİ TÜRKÇE OLAN TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ BİZİM DEVLETİMİZDİR. TÜRKİYEDE YAŞAYAN TÜRKÇE KONUŞAN TÜRK MİLLETİNİ SEVEN TÜRK'TÜR.

    Büyük önder kuzeyiyle güneyiyle doğu ve batısı aynı ırkın aynı cevherin damarları olduğumuzu söylerken bilimsel bir gerçeği ifade ediyordu.

    Ben erken dönem Türk tarihi konusunda 35 yıldır araştırma yapıyor bölüm bölüm yayınlıyorum

     Cumhuriyetimiz temel taşlarından Mahmut Esat Bozkurt “ATATÜRK İNKILÂBININ ALAMETİ FARİKASI TÜRK OLMAKTIR” der.


    BÜYÜK ÖNDER BUNUN İÇİN DEV CÜSSELİ ATILIM YAPMIŞTIR BUNLAR; DİL VE TARİH SAHASINDAKİ ATILIMLARDIR.

     Bunlar (Dil ve Tarih sahasındaki çalışmalar) bizzat Atatürk'ün önderliğinde yürüyen yoğun ve zorlayıcı çalışmalardır.


     BU ÇALIŞMALARIN GAYESİ MİLLETİMİZİN TÜRKLÜĞÜN ŞUURUNA VARMASI AYNI MİLLİ ŞUUR ETRAFINDA BİRLEŞTİRİLMESİ, MİLLİ BİRLİK VE BÜTÜNLÜĞÜN TESİSİDİR.

     Atatürk batının emperyalist yönünü çok iyi değerlendirmiş iyi tanımış milletin karşı karşıya kalabileceği tehlikeleri görmüş(147 celse.89)

Dil Çalışmaları

    Atatürk Bir dilci ve tarihçiymiş gibi gecesini gündüzüne katarak bu sahada tıpkı kurtuluş savaşı yapıyormuş gibi gece gündüz çalışmıştır.

     ATATÜRK BATI İLE KURULAN İLİŞKİLERDE HEP ÖLÇÜLÜ DAVRANMIŞ ONUNLA BAĞIMLILIK DOĞURACAK HİÇBİR İLİŞKİYE GİRMEMİŞTİR.



    1919 yılında batının manda ve himayesini kabul etmek isteyenler için:

 "Ahmaklar memleketi Amerikan mandasına, İngiliz koruyuculuğuna bırakmakla kurtulacak sanıyorlar. Kendi rahatlarını sağlamak için bütün bir vatan ve tarih boyunca Türk bağımsızlığın feda ediyorlar."

diyerek manda önerilerini reddetmiştir.



    Yıllardır BATICILIK, ATATÜRKÇÜLÜKTÜR diyenler batının yerli işbirlikçileriydi. Atatürk BATIYA DÖNECEĞİZ dememiştir.

Atatürk:
"ÖZÜMÜZE DÖNECEĞİZ" 

demiştir, 


"MUASIR MEDENİYET SEVİYESİNİN ÜSTÜNE ÇIKACAĞIZ" 
demiştir. 147. celse s.89



     ATATÜRK EMPERYALİST İŞLEYİŞİ ÖZÜNDEN KAVRANMIŞ VE BU KAVRAYIŞ UYGULANABİLİR PROGRAM VE EYLEMLERLE SOMUT GERÇEKLİĞE DÖNÜŞMÜŞTÜR.

"İSTİKLAL'İ TAM BİZİM DERUHTE ETTİĞİMİZ VAZİFENİN RUHİ ASLİSİDİR” 
diyen Atatürk tam bağımsızlık konusunda hiçbir taviz vermemiştir.


    Bu dönemde milli bağımsızlığı hedefleyen politik tavır batıya karşı girişilen ve başarıya ulaştırılan mücadele içinde oluşturulmuştur.

    1919’da dile getirilen "Milleti, milletin kendi azim ve kararlılığı kurtaracaktır" Anlayışı Atatürk'ün bütün faaliyetlerinde görülür.


     Atatürk'ün gücünü milletinden alan görüşleri ülkenin askeri işgalden kurtarılması ile sınırlı olmayan milliyetçi bir dünya görüşüdür.

     Kendisine ve halkına güveni esas alan hiçbir koşulda tam bağımsızlıktan ödün vermeyen bu görüş Atatürkçü bakışın özüdür.

    Atatürk'ün korunmasını istediği eseri bütünü ile milli esaslara göre kurulmuş Tam Bağımsız bir Milli devlettir.

     Türk milleti varlığını ve tekrar millet olarak tarih sahnesine çıkmış olmasını cumhuriyete borçludur.

    Cumhuriyet düşmanlığının altında yatan asıl sebep aslında Türk varlığına olan düşmanlıktır. 147 çelse s90

    MİLLETİMİZİN ASLİ YAPISINA KARŞI ETNİK DÜŞMANLIK GÜDENLER BUNU AÇIKLAYAMAYANLAR BAZI MASKELER TAKARAK CUMHURİYETİMİZE SALDIRMAKTALAR.

    Atatürk, Türk Milletinin egemenliğine dayanan tam bağımsız bir milli devlet kurmuştur.



    Kapitalizm ve küreselleşmenin hedefi ise dünyadaki milli devletleri yok ederek, yerine farklı dilleri farklı kültürleri egemen kılmaktır.

    Irak'ta olduğu gibi karmaşanın ve çözümsüzlük, kan ve göz yaşının aktığı bombaların patladığı insanların öldürüldüğü bir yapı oluşturmaktır

    Arkadaşlar bu paylaştıklarım Ergenekon davası 147. celsede irticalen yaptığım konuşma ile ilgilidir. s 89-93 arası duruşma tutanaklarıdır.

    Sayın Başkanım, Bütün bir ömrü Atatürk yolunda harcadık. Gazeteler çıkardık, dergiler çıkardık. Atatürkçü düşüncenin yayılması için çalıştık

    Biz Atatürk'ün Türk Gençliğe hitabı yolunda çalışmayı kutsal bir mücadele olarak kabul ettik ve bize düşeni yaptık. Asıl suçumuz budur.

    BİR ATATÜRKÇÜ BİR TÜRK MİLLİYETÇİSİ BİR YURTSEVER BİRİ ULASALCI BİR VATANSER HANGİSİNİ SÖYLERSENİZ SÖYLEYİN BİZ BUYUZ BİR ÖMÜR BOYUBÖYLEYDİK.


    TÜRKİYEYİ BAYRAKLARLA SÜSLEDİK BU SUÇSA SUÇLUYUZ.

    KAPİTÜLASYONLARI YIRTIP ATAN LOZAN ANLAŞMASITÜRKİYE’YE SEVRDEN BAĞIMSIZLIĞA TAŞIYAN BELGEYDİ.

              
    TÜRKİYE’NİN LOZAN’DAN SEVR’E TAŞINMAK İSTENMESİNE KARŞI GÖSTERDİĞİMİZ TEPKİ NEDENİYLE BURADAYIZ 147 CELSE S90

     SAYIN BAŞKAN MİLLETLEŞME YERYÜZÜNDE TOPLUMLARIN ULAŞABİLECEKLERİ EN MÜKEMMEL DURUMDUR. MİLLETLER DEVLETLERİN İÇİNDE HAYAT BULURLAR.

    Milletler birbirleri ile ihtilaf halinde olan küçük zümreler yerine zamanla tek bir merkezi kuvvetin etrafında birleşirler, kaynaşırlar.

    Milletler Devletin içinde yeni bir şuur ve ruhla hayat bulurlar devletin getirdiği huzur ve refah ortamında hukuki nizamları kendilerine has kültürel yapıları tasada kıvançta birlik ve beraberlik duygusunu yaşadıkları müşterek dilleri ve tarihleri oluşur.

    Milletler aynı olaylar karşısında aynı tasayı aynı acıyı veya aynı sevinci yaşarlar toprakları için birlikte ölürler.

     MİLLETLERİN OLUŞMASI UZUNCA BİR TARİHSEL SÜREÇ İÇİNDE GERÇEKLEŞİR MİLLİ KÜLTÜR, MİLLİ TARİH ŞUURU DEDİĞİMİZ ŞEYLER ZOR ELDE EDİLİR.

    İŞTE DEVLET VE MİLLET ARASINDAKİ SIKI BAĞ MİLLETSİZ DEVLETİN DEVLETSİZ MİLLETİN OLMAMASINDAN KAYNAKLANIR.

    SOSYOLOJİK AÇIDAN MİLLET, DİL VE KÜLTÜR DEĞERLERİ YANINDA ORTAK DUYGULARDA UYUM SAĞLAMAKTIR.

     Millet tanımında görüldüğü gibi dil, tarih kültür ve ortak duygu önemli yer tutmaktadır.



Ziya Gökalp;

“dili dinime dini dilime uyan bir millettir demişti, ancak her dil kültürü aynı olan toplulukları her dili kültürü aynı olan toplulukları millet saymak büyük bir yanılgıdır. Millet tarihi ve sosyal ilerlemenin gelişimin bir neticesidir.”



    ATATÜRK'ÜN BÜTÜN İLKELERİNİ VE BÜTÜNLEYİCİ İLKELERE KADAR BÜTÜN İLKELERİ İÇİNDE BARINDIRAN ATATÜRK'ÜN ASIL HEDEFİ MİLLETLEŞMEDİR.

    MİLLETLEŞME BUGÜN TERK EDİLDİĞİ GİBİ DIŞARIDAN YÖNETİLENANCAK HÜKÜMETLER ELİYLE YÜRÜTÜLMEKTE OLAN BİR KİMLİKSİZLEŞTİRME SİYASETİ GÖRMEKTEYİZ.

    MİLLİ KİMLİK DEDİĞİMİZ OLGU TARİHSEL BİR SÜRECİN NETİCESİNDE DEVLET, MİLLET BİRLİKTELİĞİ İLE ORTAYA ÇIKAR.

    MİLLETİN KOZMOPOLİTLEŞMESİ FARKLI KİMLİKLERE YOL AÇILMASI MİLLİ KİMLİĞİN KAYBEDİLMESİNE SÜREÇ İÇERİSİNDE DEVLETİN ZAAFA UĞRAMASINA YOL AÇAR.

    MİLLİ KİMLİĞİNİ KAYBEDEN TOPLUMLARIN MİLLET OLARAK YAŞAMA ŞANSI KALMAZ. Ergenekon Duruşma tutanakları 147.celse s.90



Yani DEVLET DEDİĞİMİZ MİLLET DEDİĞİMİZ OLUŞUM ÇOK ZOR MEYDANA GELİR ANCAK ÇOK KOLAY KAYBEDİLİR.

MİLLİYET ALEYHİNDE PROPAGANDA MİLLİ DEVLETLERİN SELAMETİ YAŞAMASI, BEKASI BAKIMINDAN ÇOK ZARARLI VE TEHLİKELİDİR.

    ÇÜNKÜ MİLLİYET DUYGUSUNUN YOK EDİLMESİ İMKÂNSIZ DEĞİLSE DE, MİLLİ DEVLETLERİN YIKILMASI HER ZAMAN MÜMKÜNDÜR.

    MİLLİYET VE MİLLETE BAĞLILIK DUYGUSU VE MİLLİ DEVLETE SADAKAT HİSSİ YOK OLMUŞ OLSUN.

     MİLLİYET DUYGUSUNDAN MAHRUM OLAN KİMSELER SİYASİ PARTİLER DAHİ KURARAK MİLLİYET ALEYHİNDE GİZLİ, FAKAT KESİF BİR PROPAGANDA YAPSINLAR.
MİLLİYET ALEYHİNDEKİ PROPAGANDAYA KAPILAN ŞAHISLAR, TÜRLÜ KURULUŞLARLA İŞBİRLİĞİNE GİDEREK MİLLİYET HİSSİNİ YOK EDİCİ KONUŞMALARDA BULUNSUN.

    BU ALENİ VE SİSTEMLİ PROPAGANDA NETİCESİNDE BİR ÇOKLARI TÜRK MİLLETİNE DÜŞMANLIK BESLEYENLERE SIĞINSIN VE RUHEN ZAVALLI DURUMA DÜŞMÜŞ OLSUN.

     BU DEVLETİN ORDUSUNDA BİLE ŞAHSİ BİR MENFAATİ İÇİN KUMANDASI ALTINDAKİ ASKERLERİ DÜŞMANA TESLİM ETMEYE RAZI OLACAK ADAMLAR BULUNSUN.

    BU DEVLETİN MİLLİYET HİSSİNDEN MAHRUM YAZARLARI MİLLİYET DUYGUSUNU AŞINDIRAN MAKALELER ESERLER, YAZSINLAR.

    BU ÜLKENİN ROMANCILARI MİLLİYET HİSSİYLE ALAY EDEN ROMANLAR YAZSINLAR TELEVİZYONLARDA TÜRKLÜK ALEYHİNDE KONUŞMAK YÜKSELMEK İÇİN VİZE OLSUN.

    BU DEVLETİN TARİHÇİLERİ MİLLETİN BÜYÜK TARİHİ SİMALARINA VE TARİHİ MUKADDESATINA KARŞI SAYGISIZLIK TELKİN EDEN KONUŞMALAR YAPSINLAR.

    BU MİLLETİN PARLAMENTOSUNDA AÇIKTAN AÇIĞA MİLLİ DEVLET ALEYHİNDE ÇALIŞTIKLARINI BÖLMEYİ AMAÇLADIKLARINI HAYKIRAN PARTİLER ZUHUR ETSİN.

    BÖLÜCÜ VE İŞBİRLİKÇİ PARTİLERE MENSUP OLANLAR UTANMADAN DİĞER PARTİLİ MEBUSLAR TARAFINDAN HÜCUMA UĞRAMAK İHTİMALNE MARUZ OLMADAN KONUŞSUNLAR.

PARLAMENTODA: 
“FALAN MİLLET BİZİM ÜLKEYİ İSTİLA EDECEK OLURSA, BİZ VE BİZİM PARTİMİZ O MİLLET İLE İŞBİRLİĞİ YAPACAKTIR”

DİYEBİLSİNLER!

    HÜLASA, ESKİDEN EN YÜCE MİLLİ DEĞER SAYILAN HERKESÇE HÜRMET EDİLEN CAN VERİLEN ŞEYLERDEN HİÇ BİRİNİN KIYMETİ, KUTSİYETİ KALMAMIŞ OLSUN...

    ŞİMDİ SORUYORUM, BÖYLE BİR MİLLET UZUN ZAMAN BU MÜSTAKİL DEVLETİN SAHİBİ OLARAK AYAKTA KALABİLİR Mİ BU MİLLETİN DEVLETİ YAŞAYABİLİR Mİ?

     ELBETTE YAŞAYAMAZ. FERTLER CANSIZ, RUHSUZ YAŞAMAYAMADIĞI GİBİ, MİLLİ DEVLETLER DE MİLLETİ İDARE EDENLER TÜRKLÜĞÜNÜ KAYBETMİŞSE İŞ BAŞINA GEÇMİŞ ADAMLARIN BİR KISMINDA MİLLİ RUH, MİLLİ ŞUUR ÖLMÜŞSE TÜRK DEVLETİ TAHRİBATA DAYANAMAZ UZUN MÜDDET YAŞAYAMAZ.

     TÜRK OLMASA BİLE O MİLLET,MÜSTAKİL BİR MİLLET OLARAK YAŞAMAK KUDRETİNİ KAYBETMİŞ, MİKRAPLA DOLU BİR VÜCUD GİBİ İÇNDEN ÇÜRÜMÜŞ BİR MİLLETTİR.

*************

      Arkadaşlar Şimdi ifademize kısa bir ara verelim 20 Mayıs 2010 tarihinde yani 3,5 yıl önceki tespit ve endişelerimizin tamamı doğru çıktı.

     Biz o gün mahkeme huzurunda böyle giderse neler olabileceğini bu olacaklarında nelere mal olacağını ve duyduğumuz endişeleri dile getirdik.

    Üç yıl sonra TÜRK KİMLİĞİ İLE UĞRAŞILDI. TC KALDIRILMAYA ÇALIŞILIYOR NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE DAĞLARDAN TAŞLARDAN SİLİNİYOR !!

     DEVLETİ İDARE EDENLER SOMALİ İÇİN GAZZE İÇİN AĞLIYOR KERKÜK İÇİN D.TÜRKİSTAN İÇİN KILI BİLE KIPIRDAMIYOR MİLLİYETÇİLİK AYAKLAR ALTINDA!

    Milliyet duygusu aleyhine propaganda aleni hale geldi. Vatan hainleri Televizyonlarda gazetelerin baş köşesindeTürk Milletine hakeret ediyor.

     Vatan hainleri 40.000 kişinin ve Bebeklerin katili bir şeref ve haysiyet yoksunu bir zavallıya övgü düzüyor onu barış elçisi tayin ediyor.

     Gayri milli unsurlar sabahtan akşama kadar meseleleri tersi yüz ederek milleti aldatmak için uğraşıyor çoğu insanımız mankurlaşmış durumda!

    En basit propaganda bile "TÜRK" yazan her yere "TÜRKİYELİ YAZALIM" diye yapılıyor GİZLİ PKK'LILAR SÖZDE TARAFSIZ VEYA DEMOKRATİK POZLARINDA!


Paralel devlet

     Bu sefer paralel devlet konusuna geliyoruz 20.05.2010 tarihli Ergenekon duruşmasında bakınız onu nasıl açıklamışız! Bu konu önemlidir.

     TARİHİMİZ BUNUN ÖRNEKLERİ İLE DOLUDUR. TÜRK DEVLETLERİNİN TAMAMI MİLLİ ÖZELLİĞİNİ KAYBETTİĞİ ANDAN YIKILMA BAŞLAMIŞTIR.

     ORHUN ANITLARINDA GÖRÜLDÜĞÜ GİBİ TÜRK MİLLETİ NE ZAMAN Kİ MİLLİ DEVLETİNİ KORUYAMAZ HALDE VE KOZMOPOLİTLEŞTİYSE ARKASINDAN YIKILMA GELDİ.

      Koca koca cihan devletleri bir anda yok oldular nerede Büyük Selçuklu,Büyük hun İmp.Göktürk İmp. Avrupa hunları Hazarlar vdleri nerede?

      MİLLET İÇİNDE MİLLİYET HİSSİNDEN MAHRUM MİLLİ DEVLETE VATANA İHANETE MÜSAİT ZİHNİYET TAŞIYAN BİRKAÇ BİN KİŞİNİN TÜREMESİ BUNLARIN TÜRLÜ SAHALARDA DEVLETİN MÜHİM MEVKİLERİNE GEÇMESİ, SİYASETİ İŞGAL ETMESİ MİLLİ DEVLETLERİN YIKILMASI İÇİN KÂFİDİR.

      MİLLİ ŞUURA MİLLİ SECİYEYE MALİK OLAN BİR MİLLETİN MİLLİ DUYGUSU YOK EDİLEMEZ FAKAT SÜREKLİ SİSTEMLİ PROPAGANDA NETİCESİ ÇOK ZARARLIDIR.

     MİLLİYET ALEYHİNDE PROPAGANDA İLE MİLLİ DEVLET,MİLLİ SİYASET MİLLİ SİYASİ TEŞKİLATIN TEMELLERİ SARSILABİLİR MİLLİ DEVLET BÖYLECE YIKILABİLİR.

      MÜSTAKİL DEVLETİN SSTURULMASI DAĞITILMASI NETİCESİNDE BİR MİLLETİN MİLLİYET, HİSSİ ÇOK KUVVETLİ OLDUĞU HALDE ESİR VAZİYETİNE BİLE DÜŞEBİLİR.

      Bu süreci yaşamakta olduğumuz endişesini taşımaktayım, maruz kalınan tehlikeye karşı VATAN İÇİN ELELE vermeliyiz.



     Arkadaşlar şimdi yine bir ara verelim. Gördüğünüz gibi Mahkeme huzurunda bu gün yaşanmakta olan devletin ele geçirilmesi ile ilgili endişemizi dile getirmiş Milli bir devletin nasıl ele geçiribilebiceğini Mahkemede dile getirmiş ve ele geçirme devam ediyor demişiz.

     Bunları o günün heyecanı ve ileride yaşanacakların üzüntüsüyle bizi peşinen suçlu gören yönetenlere ve muarızlarımıza söyledim.

      Ne yazık ki bunları bir bir yaşadık ve yaşıyoruz Atatürk Cumhuriyetini yıkmaya devleti ele geçirmeye çalışanlar aralarında kavga ediyorlar.

***************

    Devam edelim. Bu sebeple Anadolunun her köşesinde insanlarımızın yoğun milli duygular yaşaması için dolaştım anlattım.

     İnsanlarımızın Türklük Şuuruyla ayağa kalkması için yurt genelinde konferanslar verdim. yürüyüşler düzenlenledik.

    Karış karış her yeri dolaştım insanlarımıza gerektiğinde tek tek anlattım Ergenekon 147 celse s.91

    Eğer Vatan sevgisi suçsa ben bütün bu suçu hep işledim buradan çıkınca yine işleyeceğim yine haykıracağım.

**********

TÜRK MİLLETİMİZİN ADIDIR. İNSANLARIMIZ MİLLETİN BİR ÜYESİ VEYA ASLİ SAHİPLİK ŞUURU TAŞIMAZSA İLERLEYEMEYİZ TÜRKLÜK ŞUURU ESAS OLMALIDIR.

40 yıla yakın süre

"insanlarımız Türklük şuuruyla yeniden ayağa kalksın Atatürk sevgisiyle cumhuriyete bağlılık duygusu taşısın"

diye çalıştık.

     Atatürk'ün gençliğe hitabesi esaslarında Türkiye'nin en hacimli fikir gazetelerni ve dergilerini çıkarttım Bunlar köy odalarında dahi okundu.

     DERNEKTEKİ ARKADAŞLARIMLA BİRLİKTE TÜRKİYE'Yİ BAYRAKLARLA SÜSLEDİK BUİNLAR SUÇSA BEN BU SUÇLARI İŞLEDİM VE İŞLETTİM.

     NEREDEN BULDUN DEDİLER HEPSİNİ KENDİ CEBİMİZDEN KARŞILADIĞIMIZ ORTAYA ÇIKTI MADEM VATANSEVERSİN SUÇLUSUN MESELE BUDUR.

     Hiç bir faaliyetimizin üzerinden tek ayran içmedik.Bütün hizmetleri kendi alın terimizle kendi imkanlarımızla yaptık.

     İnşallah bugüne kadar yaptıklarımızı Allah nefes verdiği surette yine yapmaya devam edeceğiz.Yaşama amacımız budur.

    EĞER BAYRAK TAŞIMAK ONUNCU YIL MARŞINI SÖYLEMEK KIŞKIRTICILKSA BİZ BU SUÇU İDAM EDİLECEK BİLE OLSAK YİNE İŞLEYECEĞİZ.

Neden mi? 


     Kötü günlere doğru yol alıyoruz. İnsanlarımız ayrıştırılmaktadır her gün yüzlerce örneğini gazetelerde,televizyonlarda izliyoruz

     Tütün ekemezsiniz dediklerinde ekemiyor,pancar dikemezsiniz dediklerinde dikemiyoruz.Mali istiklalimiz kaybedilmiştir.



     Milli birlik ve bütünlüğümüz zedelenmektedir.Türk Ordusu sanki bir savaş kaybetmiş ve tasfiye edilmeliymiş gibi saldırı ile karşı karşıyadır.

     Türkiye dilim dilim adeta elimizden kayıp gitmektedir. Halen vakit geç değildir milli bir uyanış gerçekleşebilir (Ergenekon 147 celse s.92)

     Ülkemiz tekrar zenginleşebilir. İnsanlarımız uluslar arası şirketlerin boyunduruğundan kurtulabilir.

     BUNUN İÇİN NEREDEN TAHRİP EDİLMEYE BAŞLANDIYSA ORADAN BAŞLAYARAK BÜTÜN TAHRİBATLARI YASALARA VE HUKUKA UYGUN BİR ŞEKİLDE DÜZELTMELİYİZ.

     ABD İLE YAPILAN İKİLİ ANTLAŞMALAR OLMAK ÜZERE TÜRKİYE ALEYHİNE YAPILAN BÜTÜN ANLAŞMALAR HALK OYLAMASIYLA İPTAL EDİLMELİDİR.

ULUSALCILIĞA, MİLLİCİLİĞE, MİLLİYETÇİLİĞİ KARŞI ÇIKANLAR SORMAK GEREKİR PEKİ SİZ NECİSİNİZ. GLOBALLEŞMECİ MİSİNİZ

     ULUSALCILIĞA KARŞI OLANLAR SİZLERİ YOKSA ULUS DEVLET MİLLİ DEVLET YERİNE EYALETÇİ YA DA OTONOMCU MUSUNUZ,

     Halen ülkemiz tekrar zenginleşebilir. İnsanlarımız uluslar arası şirketlerin boyunduruğundan kurtulabilir.

     Atatürk ve silah arkadaşları emperyalizme karşı hiçbir taviz vermeden istiklal savaşı yapmışlar mili devletin tesisi yoluna gitmişlerdir.

     Atatürk ve arkadaşları milletin yok olması pahasına zerre kadar taviz vermediler imtiyaz dahi vermeyerek Tam Bağımsızlıklarını kazandılar.

    ATATÜRK 7-8 MİLYON NÜFUS VE BİTMİŞ TÜKENMİŞ BİR EKONOMİ İLEYOLU OLMAYAN BİR ÜLKEDE BU ÜLKENİN YÜZDE ATMIŞ YEDİSİNİ YABANCILARDAN SATIN ALDI.

    15 YILDA MİLLETİMİZİ ZENGİNLEŞTİRDİ BİZLERDE BUNLARI YAPABİLİRİZ. TAM BAĞIMSIZ MİLLİ DEVLETİMİZİ TESİS EDER İNSANLARIMIZI MUTLU EDEBİLİRİZ.

    TÜRKİYE ÜZERİNDEKİ SİYASETİN AMACI TÜRK MİLLETİNİ KİMLİKSİZ BİR TOPLULUK HALİNE GETİRMEKTİR. KİMLİĞİ OLMAYANLAR MÜSTEMLEKE OLURLAR.


Emperyalizme Karşı Savaş


     TÜRK MİLLETİ MİLLİ MÜCADELE VE ANADOLU İHTİLALİ NETİCESİNDE MİLLİ KİMLİĞİNİ TEKRAR ORTAYA KOYMUŞTUR

      ŞİMDİ YENİ EMPERYALİZM TÜRK KİMLİĞİNİ ORTADAN KALDIRMAYI İSTEMEKTEDİR. 


"BİZ TÜRK MİLLETİYİZ DEVLETİMİZ ADI TÜRK’TÜR."

    DEVLETİMİZİN KURUCU FİKİR ÖNDERİ BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’TÜR. KURUCU MİLLET TÜRKLERDİR. CEPHELERDE CAN VERENLER TÜRKOĞLU TÜRKTÜR

     Bölgemizde karşı karşıya kaldığımız tehditler ve tehlikeler itibariyle en ufak bir sarsıntıya dahi tahammül imkânımız yoktur

     Türkiye hassas ve kırılgan dengeler üzerinde durmaktadır. Bu dengeler binlerce yıl önceki hayatmızdan bu güne yüzyıllarda oluşmuştur.

     İktidarlar eliyle Türkiye'yi meydana getiren dengelere saldırılmakta dengeleri meydana getiren unsurlar karşı karşıya getirilmektedir

     BÖYLESİNE HATALI POLİTİKALARIN ARDARDA GELDİĞİ VAHİM HADİSELERİN YAŞANDIĞI BİR DÖNEMİ YAŞAMADIK GİDİŞAT KAMU DÜZENİNİN BOZULMASINA SEBEPTİR.

     Milli Devlete olan bağlılığımız, Türk milletinin tarihine, kültürüne, diline olan sevgi ve bağlılığımız anlamına gelir.

     TÜRKİYE’YE YÖNELİK OPERASYONLARIN TEMEL HEDEFİ MİLLİ KİMLİKTEN YOKSUN İNSANLAR YETİŞTİRMEKTİR (Ergenekon davası 147 cese s.93.duruşma tut.)

     TÜRKİYE'DE TÜRK MİLLETİ VE TAM BAĞIMSIZ MİLLİ DEVLET KABULÜNE KARŞI YOĞUN BİR MÜCADELE YÜRÜTÜLMEKTEDİR.

     TÜRKİYEDE TÜRK MİLLETİNE KARŞI İLAN EDİLMİŞ BİR SAVAŞIN BÜTÜN UNSURLARDI MEVCUTTUR BU ÖRTÜLÜ BİR SAVAŞTIR. BUNUN DEVAM EDECEĞİ GÖRÜNMEKTEDİR.

    Ulus devletimizin Cumhuriyetimizin ilelebet yaşamasını isteyenler ULUSALCILIKLA İtham edilmekte ve ULUSALCILIK SUÇ OLARAK KABUL EDİLMEKTEDİR.

     YANİ ULUS DEVLETİ TASFİYE ETMEYE, YIKMAYA ÇALIŞAN GÜÇ, ULUS DEVLETİ SAVUNANLARIVE BU FİKRİN ÖNDERLERİNİ TASFİYE PROJESİ YÜRÜTMEKTEDİR.

     Vatanını seven gerçek milliyetçiler sanki başka bir milliyetçiliği savunuyormuş gibi ULUSALCILIKLA itham edilmektedir.
***

     Ben Atatürkçüyüm Türk Milliyetçisiyim Ancak Ulus Devleti yani Milli devleti savunmak Ulusalcılıksa Ben Ulusalcıyım Devrimcilikse Devrimciyim


***

Önce suç yaratılıyor suçsuz günahsız Türk çocuklarına yamanıyor. Ulusalcılık Suçmuş tehlikeliymiş Vatanı sevmek Ulusalcılıksa Ulusalcıyım


***

Türkçülük Irkçılıkmış Ben Türkçüyüm Türkiyeyi Milli şuur sahibi Türk çocukları idare etmelidir demek ırkçılıkmış BEN O ZAMAN IRKÇIYIM

     BU SUÇLAMALARI ŞEREFLE KABUL EDERİZ BELLİ Kİ CUMHURİYETİMİZİ YIKMAK İSTEYENLERİN OYUNLARINI BOZMAMIZ CUMHURİYET DÜŞMANLARINI RAHATSIZ ETMİŞ!

     YAPTIĞIM MÜCADELE ATATÜRK'ÜN TÜRK GENÇLİĞİNE HİTABINDA AÇIKÇA BELİRTİLMİŞTİR BENİM YOLUM BU.HER TÜRK GENCİ GİBİ BU YOLDA YÜRÜMEYE KARARLIYIM.

     TÜRK MİLLETİ 1200 YIL SONRA"TÜRK"ADIYLA BİR DEVLET KURMUŞ TARİHTE İLK DEFA KENDİ MİLLETİNİ SÖZ SAHİBİ YAPMIŞTIR CUMHURİYETE BAĞLIYIZ.

     HAKKIMIZDA BU GÜNE KADAR KONUSU SUÇ TEŞKİL EDECEK TEK BİR YOLSUZLUK USULSÜZLÜK OLAY VESAİRE SOMUT TEK BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİLDİR.


Araştırmalarım


     30 YILDIR DEVASA KÜLTÜREL HİZMETLER YAPIYORUM KENDİ PARAMLA YAPIYORUM HAKKIMDAKİ BÜTÜN SORUŞTURMALAR TAKİPSİZLİK DAVALAR BERAAT ALDI. KURDUĞUMUZ DERNEKLERİN PARASINI ZİMMETİMİZE GEÇRDİĞM ŞEKLİNDE İFTİRALARLA SORUŞTURMA AÇILDI DERNEĞİN PARA TOPLAMADIĞI GÖRÜLDÜ147.celse s.93

      Bilgisayarlarım ve tarihi araştırmalarımın yer aldığı yüzlerceCD götürülmüş ve basında“Taner Ünal’dan alınan 700 civarında CD ve Bilgisayar hardiskleri çözüldüğü an örgüt ortaya çıkacak” şeklinde yayınlar yapılmıştır. Halbuki benim 40 yıldır Türk Dili ve Türk Tarihi ile ilgili olarak yayınladığım araştırmalar araştırmaların kaynaklarını teşkil eden konularla ilgili çalışmalarımdan ibarettiHiçbir suç unsuru çıkmadı


    Halen suçum nedir öğrenemedim. Ben 


"TÜRKİYEYİ MİLLİ ŞUUR SAHİBİ TÜRK GENÇLERİ İDARE ETMELİDİR "

dedim iddianamedeki çok şeyi söyledim

    Amerikan emperyalizmi veya her türlü emparyalizme karşı konuştum Türkiye'nin her tarafında konuştum

    Ben tam Bağımsız Milli Devleti savunuyorum BEN BUNLARLA SUÇLANIYORUM Bunlar suçsa ben bu suçları her zaman işlerim.

     Bir kısım medyada sanki bu ülkede vatansever bir tehdit ve tehlike varmış gibi, tek yanlı haber üretilmekte bu konuda saçma sapan iddialar ve deliller üretilmekte bu komploları hazırlayanlar tarafından, düğmeye basıldığı anda medya da yer almış görevliler saldırıya geçmektedir.

     VATANINI SEVENLERİN,CUMHURİYETÇİLERİN, ATATÜRKÇÜLERİN, EN AĞIR BİÇİMDE CEZALANDIRILMALARI için yargıya baskı nitelinde yazılar yazılmaktadır.

     Gerçek dışı haber üretmenin bu kadar çirkin boyutlara varması bu haberlere dayalı yorumların yapılması Türkiye tarihinde ilktir.145.Cel s32

    Bu düzmece haberler kanıt kabul edilerek açık oturumlar yapılmakta, bu açık oturumlarda hep aynı malum zatlar konuşturulmaktadır.

    Bu bindirilmiş kıtalar tarafından vatanseverler yargılanmakta en ağır hükümler verilerek, linç edilmekte toplum mühendisliği yapılmaktadır.

    Bununla da yetinmemekte düzmece yayınlanan bir haber aynı anda yüzlerce internet haber sitesi tarafından aynen iktibas edilmektedir.

Yalanlar yalanları izlemekte yalan haberler birbirine monte edilerek ve birbirine delil gösterilerek milletimiz aldatılmaktadır.

    Bu haberleri gerçek sanan mazlum vatandaşımız yorumlar yapmakta, tanımadığı suçsuz insanlar hakkında gerçek dışı kanaatlere varmaktadır.

     Troçki Birileri savaşa karar vermişse o savaş sizi bulur" diyor,Birileri bizimle savaşa karar verilmiş savaş bizi bulmuştur.(145.celse s.32)

    Türkiye bir gerilim yaşamaktadır ancak bu gerilim tek yönlüdür Bu gerilimi Atatürkçüleri hedef seçen hainler yaratmaktadır.


     Yurt dışında yer alan bir güç ABD'nin konrolunde Atatürkçüleri, gerçek vatanseverleri, Cumhuriyetimizi gerçek manada savunanları cezalandırmak, tasfiye etmek, korkutmak için sinsi bir şekilde sahte delil ve komplolar üretmekte gizli veya açık bir savaş yürütülmektedir.

Yaşanan Hukuksuzluklar

     Yaşanılan hukuk dışı durum, totaliter rejimlerdeki hukuksuzluktan farksız hale gelmiştir. (Ergenekon 145 celse s.32)

     Biz Cumhuriyeti yani mevcut rejimi savunuyoruz biz hiçbir yasa dışı eylem yapmıyoruz bir kısım aklına geleni söylemekte istediği iftirayı atmakta diğer kesim ise kendisini savunmaktan aciz halde bıraklmakta ağzına açan ise bir takım düzmece suçlamalara muhatap bırakılmaktadır

     Bu bence,benim şahsi kanaatimce örtülü bir savaştır, bu savaşın dezenformasyon yönü planlandığı şeklinde yürümektedir

     Aleyhimizde sürekli gerçek dışı haber üretenlerin bize duydukları husumetin aldıkları dış talimatlar nedeniyle olduğun kanaatine sahibim

     3 Nisan 2008 günü akşam Samanyolu Tv'de 20 dakika aleyhimde yayın yapıldı para makinelerinden paralar geçiyor dernekten çaldığımız paraları Ümit Cançeker'e aktardığımız tapu kayıtlarında şahsın üzerinde13 daire olduğu vesaire anlatılıyordu Bu iftira üzerine Samanyolu TV'yi aradım

      Kardeşim yarın mahkemem var muhtemelen benim tutuklanmam için böyle bir yayın yapıyorsunuz . Cançeker'in 11.000 TL 'si dernekte harcanıldı.

     Hepimiz gibi o da neyi var neyi yoksa bitirdi şimdi oduncuda çalışıyor araba yüklüyor bu kadar iftiradan sonra ancak o işi bulabildi.

     Adamın üzerinde değil tapu çöp bile yok bu iftiraları neden ve niye yapıyorsunuz Allah'tan korkmuyormusunuz" dedim.

     Bana cevaben 
"Agabey sizi iyi tanıyorum Ben.... tanıdınızmı Türkeli de çalışmıştım dedi. Devamla burada ekmek parası derdindeyim."

     Türkiye'de sistem tam tersine işledi bir çizgi çizildi üzerine Milli Şuur sahibi Türk'ler çıkartılmadı


     Kahraman devamla 


"AĞABEY BU HABERLER BİZE ABD DEN ON LİNE OLARAK GELİYOR GÖRÜNTÜLER VESAİRE TAMAMI BU ŞEKİLDE GELİYOR" Dedi

"ŞİMDİ BU 15-20 DAKİKA HABER PAKET OLARAK MI GELİYOR " DEDİM CEVABEN" EVET AĞABEY 17 DAKİKA OLAN BU HABER BİZE YAYIN SAATİ İLE GELİYOR" dedi

     Aleyhimizde sürekli gerçek dışı haber üretenlerin bize duydukları husumetin aldıkları dış talimatlar nedeniyle olduğunu öğrenmiş oluyordum

     Hakkımızdaki iftira haberler bile ABD'de bulunan bir takım komplo merkezlerinde hazırlanmakta paket olarak gelmekte ve yayınlanmaktadır

     Ben aynı zamanda 13 yıl ulusal bazda gazete sahipliği 12 yıl ulusal bazda dergi sahipliği yaptım.Böyle çirkin bir yayıncılık dönemi görmedim.

     Hâlbuki yargılama öncesi insanların suçlu ilan edilmesi demokrasiye kişinin hak ve hürriyetine açık bir saldırıdır ve suçtur.

     HALKIMIZ GÖRDÜKLERİ VE YAŞADIKLARI KARŞISINDA ADETA BİR KORKU İMPARATORLUĞUNDA YAŞADIĞI DÜŞÜNCESİNDEDİR BU DURUM KAMU DÜZENİNİN BOZULMASIDIR.

     38 yıldır Taner Ünal adını kullanarak veya müstear ismi kullanarak, Türk tarihi, Türk dili, ve konusunda çok sayıda araştırma yayınladım.

     Türk gençleri Siyasete Bürokrasiye sermayeye ülkenin dağına yabancılardaki taşına yer altı zenginliklerine sahip olmalıdır.

     Bunlar ciddi kaynaklara dayanılan oldukça ciddi araştırmalardır.Bunlar ülke üzerindeki bölücü hesabı olan birçok kesimi rahatsız etmiştir.

Zor Mücadele
     Bu çok zor ve yıllarca devam eden büyük bir mücadeledir, bu bir ömürdür, ben bu şerefli mücadeleye bir ömür harcadım.(145. celse s.33)

     Bunun aksi yok oluştur. Balkanlardaki gibi büyük bir vatan parçasının elimizden çıkması hatta yurdumuzda esir olmamızdır.

     İstiklal harbindeki Bekirağa bölüğünü bakın Malta sürgünlerine bakın bu günkü duruma bakın bir farkı bulunmadığı düşüncesindeyim!

     Komplocular bilmelidir ki Biz Türk Milletiyiz. Br ölür bin diriliriz. Biz hiç bir güçlükten ve zorluktan yılmayız Türk Milleti böyledir.

     HALKIMIZ GÖRDÜKLERİ VE YAŞADIKLARI KARŞISINDA ADETA BİR KORKU İMPARATORLUĞUNDA YAŞADIĞI DÜŞÜNCESİNDEDİR BU DURUM KAMU DÜZENİNİN BOZULMASIDIR.

     40 yıldır Taner Ünal adını kullanarak veya müstear ismi kullanarak, Türk tarihi, Türk dili, ve konusunda çok sayıda araştırma yayınladım

     Bunlar ciddi kaynaklara dayanılan oldukça ciddi araştırmalardır.Bunlar ülke üzerindeki bölücü hesabı olan birçok kesimi rahatsız etmiştir.

     Ben iyi bir Tarihçiyim ancak iyi de bir mühendis ve iş adamıyım. Kazandıklarımla Türkiye'nin en büyük kütüphanelerinden birisini kurdum.

     40 yıl sahafları tarihçilerimizi kütüphaneleri dolaştım.Ünlü bilim adamlarının kütüphanelerini devir aldım iki sayfa tarhi belgeyi arşivledim

     25 yılda Matbaalara verdiğim kargo veya taşımalara verdiğim paralarla birkaç apartman dikilirdi ben halen çalışıyorum (Ergenekon 145 celse)

     Dünyada bütün milletler olmayan tarihlerini yaratmaya ve milletleşmeye bu yolla kaynaşmaya ve daha müreffeh bir hale gelmeye çalışırken Türkiye ayrıştırılmaya çalışılmaktadır. Tarihimiz bile başkaların mal edilmeye çalışılmaktadır.

     Atatürk’ün en çok önem verdiği Atatürk devrimlerinin temeli teşkil eden Türk tarihi, ve Türk Dili ile ilgili hedeflerinden uzaklaşmaktadır.

     Sayın Başkan Sayın Heyet benim yazdığım yazıları anlayacak,benim bulduğum kaynakların bir tanesini bulma bile kapasitesinde sahip olmadığı halde aleyhimde diyecek bir şeyi olmadığı için iftira da bulunanların çoğu bugün 30-35 milyar gibi maaşlarla köşe yazarlığı yapmaktadır.

     Bu tetikçiler televizyonlardan inmemektedirler.Hâlbuki bunların çoğu benim gazetelerimde bir köşe alabilmek için kapımda çok beklemişlerdir. Ben kendilerini yeterli bilgi ve kapasiteye ulaşmadıkları gerekçesiyle işe bile almamıştım, ne yazık ki Türkiye’de geldiğimiz yer burasıdır.

     Her gün onlarca sözde köşeye yazarı onlarca sözde fikir adamı her gün köşelerinden katıldıkları (145 celse duruşma.tutanakları.s 35)

     TV programlarında resmen ve alenen ulus devletimizin ve Cumhuriyetimizin yıkılması propagandası yapılmaktadır.
üstelik bu gafiller büyük adam pozlarında konuşmaktadır Bunlar barış diyerek Bebek katillerini överken muhtemel bir savaşı hazırlamaktalar

     Durduğumuz yerde Türkiye Cumhuriyetini yıkmaya yönelik olaylarla karşı karşıya kaldık Büyük bir karmaşa ve huzursuzluğa doğru yol alıyoruz

     Hâlbuki Türkiye’de bu huzursuzlukların olmasını gerektirecek hiçbir sebep yoktur.Türkiye bu hale gelmemiş getirilmiştir bu çok acıdır.

     Eğer devletimize ülkemize sahip çıksak Atatürk’ün çizdiği çağdaş ulus devlet yolunda hiçbir sorunumuz olmayacaktır.(145 celse duruş.tut s35)

     Büyük Önder Yurtta sulh Cihanda Sulh derken birleşmeyi kaynaşmayı aynı ülkü ve idealler etrafında geleceğimizi çizmeyi öğütlemiştir.

     Halbuki bu gün Türkiye ayrıştırılmaktadır.Lehçelerden dil dilden millet oluşturulmaya çalışılmakta bölünmenin adı Demokratikleşme olmaktadır.

Bütün bunlar Türkiye’yi bir bilinmeyene dönüştürmek,rejim değişikliği istenmesi ile ilgilidir Parçalanınca Osmanlı olacağız sanılmaktadır.

     Sözde İslam maskesi takılarak Yüce dinimiz ve Türk milletinin İslam anlayışıyla alakası bulunmayan karanlık rejimlere dönüşmek isteniliyor.

     Biz Cumhuriyetçileri Atatürkçüleri Milliyetçileri engel görüyorlar Bütün mesele buradan çıkmakta sürekli olarak komplolar hazırlanmaktadır.

     Bu tehlikeli bir gidişin başlangıcıdır şuanda ülkemizin birliği ve bütünlüğü aleyhine yürütülen yüzlerce aleni faaliyet söz konusudur.

     Bu ihanetleri yapanlar aynı zamanda zenginleşmektedir, unvan ve mevki sahibi olmaktadır (145 celse duruşma tutanakları sayfa 36 ifademiz)


***************

     Yani vatana ihanetin mevki ve makam sahibi olmaya vatanı sevmenin ise iftiralara maruz kalmaya ,yargılanmaya sebep olduğu dönemi yaşıyoruz

     Bu ihanete fikir ve düşünce bazında tepki göstermek Cumhuriyet nesli olarak hepimizin görevidir.

     Cumhuriyetimiz kurucusu büyük önder Atatürk Cumhuriyeti korumayı onu ilelebet muhafaza ve müdafaa etmeyibirinci vazife olarak tayin etmiştir.

     ÇÜNKÜ VARLIĞIMIZI HEPİMİZ BÜTÜN VARLIĞIMIZI CUMHURİYETE BORÇLUYUZ CUMHURİYET TÜRK MİLLETİNİN1200 YIL SONRA TÜRK ADIYLA KURDUĞU DEVLETİMİZDİR.

     Cumhuriyet Düşmanlığının asıl sebebi Türk düşmanlığıdır Çünkü Cumhuriyeti kuranlar Türklerdir Cumhuriyetin aslı esası TÜRK OLMAKTIR.

     Cumhuriyetimiz ulus devletimiz ulusal birlik ve bütünlüğümüz aleyhinde yürütülen politikalar adeta bir kumar halinde oynanmaktadır

     Hâlbuki bu hatalar daha önce de yapılmış ve bedeli çok ağır ödenmiştir.

     İki saat önce arz ettiğim gibi istiklal savaşını yapanların dizinin dibinde büyüdüm. (145. celse sayfa 36)

     Üstelik bütün maskelerin çıktığı gerçek yüzlerin görüldüğü ihanetlerin bütün boyutlarıyla açıkça sergilendiği o dönemi çok önemsiyorum

     FALİH RIFKI’NIN ZEYTİN DAĞI’NI OKURKEN BİRİNCİ DÜNYA SAVAŞI BİTİMİNDE YAŞLI BİR TÜRK ANASININ TREN GARINDA SAĞA SOLA KOŞTURURKEN GÖRÜRSÜNÜZ.

O muhteşem Annenin her inen yolcuya umutla sarılışını bütün ruhunuzda hissedersiniz.


 "AHMET’İMİ GÖRDÜNÜZ MÜ?" "AHMET’İMİ GÖRDÜNÜZ MÜ?"

Mekke ve Medine’yi Bağdat’ı Kudüs’ü, Şam’ı, Lübnan’ı, Beyrut’u ve Halep’i geride bırakarak gelenlerden Falih Rıfkı’nın sözleri daha acıdır.

Başını eğer hüzünle adeta utanarak söylenir:
"HAYIR ANA AHMET’İNİ GÖRMEDİK, HİÇ KİMSE GÖRMEDİ ÇÜNKÜ AHMET’İ BİZ KUMARDA KAYBETTİK!"
     Şark Meselesinin başlangıcından 1.Dünya savaşına kadar geçen bir asırda 10 Milyondan fazla Türk Balkanlardan Arap çöllerine soykırıma uğradı.

     Emperyalizm dünde Türk milletinin dini duygularını istismar ederek kendi istediği sonuçlara varmak istemiştir.

     Emperyalizm Etnik siyaseti istismar ederek kullanarak istediği sonuçlara varmak istemiştir. Başarılı olmuş Türkler soykırıma uğramıştır

     Her eve üç beş yedi hatta on bir ateş düşmüş. Kala kala yedi sekiz milyon yaşlı kadın ve çocuk kalmıştır.Onlarda açtır perişandır.

     Sayın Başkan Kıymetli üyeler Türkiye üzerinde kumar oynanmaktadır. Bunun neticesi aynı olacaktır (Ergenekon 145 celse duruşma tut.sayfa 36)

     Bu kumarın neticesinde birileri zenginleşecek Emperyalisler Ortadoğuya sahip olacak Türk gençlerinin anneleri yine Ahmetlerine yanacaktır.

     Batı yine aynı senaryoları uygulamaktadırYine karmaşa üretilmekte bölünme parçalanma ve rejim değişikliği siyaseti yapılmaktadır bu vahimdir.

     Vatanını sevenler Cumhuriyetin yaşamasını isteyenler Devletin kurucusunu yürekten sevenler buradadır. En özel yetkili mahkemededir.

     Dedem Mehmet Ali bey Osmanlı döneminde hukuk tahsil etmiş gerçek bir bey ve beyefendiydi. İlçemizin de ailemizden gelen son Yörük beyiydi.

     Bir Yörük Beyi bir Avukat olmanın dışında Aynı zamanda yöremiz için Cumhuriyet döneminin yetiştirdiği önemli ve saygın şahsiyetlerden biriydi.

     Türk tarihi konusunda 2500 kitaplık bir kütüphanesi vardı. Benim okumamı ve yazmamı teşvik eden beni 10 yaşında Tarihe yönlendiren odur.

     Maliyeci olan babamın dayısı Mustafa efendi 25 yaşından sonra tahsildarlığı bırakıp balkan savaşlarında görev almış cephe cephe koşturmuştu.

     Dayımız 13 yıl sonra evine dönmüş "Dayım vatan kurtarılmadan dönmeyeceğim diye yemin etmiştim Vatan kurtuldu evime döndüm ancak evim yoktu.

     Çocuklarım ölmüştü karımı da ben öldü sanarak başkasıyla evlendirmişlerdi. 38 yaşında yeniden hayata başladım.

     Hayatım kucağımda veya yanı başımda şehit düşen arkadaşlarımın acısıyla geçiyor diye ağlar ve anlatırdı. (145. celse s.37)

     Dedem Mehmet Ali bey 7 yıl savaşta kalmıştı. Bu muharip gazilerin anlattıklarını bugün çok daha iyi anlayabiliyorum.

     Ben Atatürk sevgisini Cumhuriyetin önemini onlardan öğrendim Osmanlının yıkılışını görmüşlerdi Cumhuriyetin önemini onların yanında anladım.

     Bana tıpkı Atatürk’ün gençliğe hitabında anlatıldığı gibi sürekli Türkiye’nin maruz kalacağı sıkıntıları anlatırlardı.

     Onların ileriye yönelik bu düşüncelerini yıllarca savaşta kalmanın tesiri ile oluşmuş aşırı bir vehim olarak değerlendirirdim

     HÂLBUKİ İLERİKİ YILLARDA SİYASİ HEDEF HALİNE GELİNCE VEHİM OLMADIĞINI GERÇEKLERİ GÖRDÜKLERİNİ ANLADIM. DEDEM YAŞIYORDU VE95 YAŞINDAYDI(1989)


Kendisine 
"Dede senin söylediklerinden bazıları çıkıyor" 

dedim ve gelişmeleri anlattım.Dedem 



"hepsini biliyorum İngilizin yerini ABD aldı"

    " TÜRK MİLLETİNİ BU COĞRAFYADA İSTEMİYORLAR. DÜŞMANIN HESABI BİTMEYECEKTİR.BUNU YAŞAMADIKÇA ANLAYAMAZSIN. ALLAH SİZLERE O ACILARI YAŞATMASIN"
dedi

     BİLHASSA CEZAEVİNDE YATTIĞIM GÜNLERDE ONLARIN GÖZLERİNDEN AKAN YAŞIN AYNI DUYGU VE DÜŞÜNCELERLE BENİM GÖZLERİMDEN DE SÜZÜLDÜĞÜNÜ FARK ETTİM.

     BU KIYMETLİ İNSANLARI SAĞLIĞINDA TAM OLARAK ANLAYAMAMIŞ OLDUĞUM İÇİN ÜZÜLDÜM.

     Ancak rahat olduğum bir yer var o da ben bu kişilere hiç ihanet etmedim. Eski aile tarzıyla bir aynı binada yaşardık.

     Dedem müstakil bir ev yaptırmış her katını bir evladına vermişti.En üst katta kendisi oturuyordu.Onun huzuruna çıkmamız hep korku içinde olurdu.

     Acaba bir kusurumuz olur da dedemiz bize sitem eder korkusuyla yaşardık. Ailede böyle bir otorite vardı.

     HAYATIM BOYUNCA NE ZAMAN BİRİSİ BİR MENFAAT ÖNE SÜRSE SANKİ DEDEM VEYA MUSTAFA EFENDİ DAYIMIN HUZURUNA ÇIKAMAYACAKMIŞIM GİBİ KORKUYA KAPILDIM.

     ÜLKEM ALEYHİNDEKİ HİÇBİR FAALİYETE GİRMEDİM BOYUN EĞMEDİM SATILMADIM. HER TÜRLÜ BASKIYA MARUZ KALDIĞIM ZAMANLARDA BİLE KALEMİM EĞRİLMEDİ.

     KİMSEYE EĞİLMEDİ BU GÜN BURADA NASIL"BEN BUNLARI YAPTIM BUNDAN SONRADA YAPACAĞIM"DİYORSAM"HAYATIM BOYUNCA MİLLİ MESELELERDEN TAVİZ VERMEDİM"

     ÇÜNKÜ MİLLİ MESELELERİMİZ EĞİP BÜKECEĞİMİZ DEĞİŞTİRİLECEK MESELELER DEĞİLDİR SAHİPLERİ VATANIN KARA BAĞRINDA SIRA DAĞLAR GİBİ DURANLARDIR.

HER TÜRLÜ ZORLUĞA GÖĞÜS GERİYORUM ANCAK BİR GÜN ATALARMN HUZURUNA ÇIKTIĞIMDA ONLARA DİYECEĞİM Kİ :

"SİZ BİZİM TAM BAĞIMSIZ YAŞAMAMZ İÇİN CANINIZI VERDİNİZ KANINIZI DÖKTÜNÜZ HAYATINIZIN EN GÜZEL YILLARINI CEPHEDE GEÇİRDİNİZ."++ ++"ANCAK BENDE TORUNUNUZ OLARAK SİZLERE VE SİZLERLE BİRLİKTE SAVAŞANLARA İHANET ETMEDİM PARAMPARÇA EDİLDİM YİNE DE EĞİLMEDİM"
SİZLERİN MİRASINA HEP SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞTIM ANCAK ELİMDEN BU KADAR GELEBİLDİ. BENİ NE OLUR HUZURUNUZA KABUL EDİN DİYECEĞİM (145 celse s 37)


     EN ÇOK İFTİRAYA UĞRAYAN KİŞİ OLARAK BİR SUÇUM ÇIKMIYOR NEDEN ÇÜNKÜ HİÇ BİR HİZMETİMDEN BİR AYRAN İÇMEDİM. (Ergenekon dav145. celse sayfa 37)


     SORUŞTURMA VE İNCELEMELERDE ORTAYA ÇIKTIĞI GİBİ HİÇBİR KİMSEDEN TEK KURUŞ ALMADIM BÜTÜN FAALİYETLERİM ALNIMIN TERİDİR HELAL PARADIR.

     HİÇ TAKTİR BEKLEMEDİM ÇIKAR PAŞİNDE OLMADIM DOĞRULARI HER YERDE HAYKIRDIM EĞİLMEDİĞİM YANLIŞA EVET DEMEDİĞİM İÇİN DIŞLANDIM SUÇLANDIM.

     YAPTIKLARIM NE ATTIĞI HER ADIMDA CEBİNE NE GİRECEĞİNİ HESAP EDENLERCE ANLAŞILMADI BİLE KBU SEBEPLE HER TÜRLÜ GADRE UĞRADIM EZİLDİM.

     KİM NE YAPARSA YAPSIN BU DÜNYADAN ÖYLE GELİP GEÇECEĞİM ATALARIMIN HUZURUNDA BAŞIM ÖNÜME EĞİK OLMASIN BÜTÜN EMELİM ARZUM BUDUR HEPSİ BU..

     Hayatım boyunca ilahi adalet gününde bu gazilerin bu vatan için gençliklerini tüketip bize bir vatan bırakan insanların huzuruna çıktığımda yaptığım hizmetin veya ağzımdan çıkan siyasi bir sözün hesabını veremezsem ne yaparım endişesiyle hareket ettim.

     BENİM,BİR TAKIM KOMPLOLARLA MAHKEME MAHKEME DOLAŞMAMIN SEBEBİ ÜLKE ALEYHİNE HİÇ BİR FAALİYETİ KABUL ETMEYEREK İHANETE BOYUN EĞMEMİŞ OLMAMDIR.

     TEK BİR İHANETE ORTAK OLMADIM HER TÜRLÜ İFTİRAYA BASKIYA RAĞMEN YANLIŞIM OLMADI BİR TANESİNİ İSPAT EDİLSİN KALEMİMİ KIRARIM.DAHA DA YAZMAM.

     YAŞADIKLARIM ATATÜRK’Ü VEKENDİ MİLLETİNİ KENDİ KÜLTÜR DEĞERLERİNİTÜRK MİLLETİNE ANLATMA MÜCADELESİ VERİRKEN ÖMRÜNÜN BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ TÜKETMİŞ.



     BÜTÜN VARINI YOĞUNU ZAMANINI BÜTÜN KAZANCINI TÜM İMKANLARINI TARİHİMİZİ MİLLİ KÜLTÜRÜMÜZÜ MİLLETİMİZİ SEVDİRME UĞRUNA TÜKETMİŞ.

     BİR FİKİR VE DÜŞÜNCE ADAMININ DRAMIDIR. Sayın Başkan Sayın üyeler Bu konuda sözlerimi tamamlamadan son bir örnek vermek istiyorum.

Tunalı Hilmi 1923 yılında mecliste Türkçe önerisi getirdiğinde büyük tepki gösterilir.


"ARKADAŞLAR MİLLET İSEK BİZİMDE BİR DİLİMİZ OLMALIDIR"

     EĞER BİR MİLLET İSEK BİZİM HALK İLE DOĞRUDAN DOĞRUYA ANLAŞACAK BİR DİLİMİZ HALKA HİSLERİMİZİ HALKA DUYGULARIMIZI İSAL EDECEK ++

     TUNALI HİLMİ BEY:


"BİR VASITAMIZ OLMALIDIR BİZİM DİLİMİZ TÜRKÇE’DİR TÜRKÇE İLE KONUŞMALIYIZ TÜRKÇE İLE ANLAŞMALIYIZ"




     Tunalı Hilmi bey "BİZ DİLİMİZE SAHİP ÇIKMALIYIZ" der Netice de çoğu kişilerce protesto edilir Türkçe encümeni kurulmasını bile sağlayamaz.

     Ancak kürsüden inerken
 "BİR GÜN BU İSTEDİKLERİM MERAK ETMEYİN OLACAKTIR. BU GÜN BURADA TOHUMLARI ATTIK TOHUMLAR YAŞAR" demiştir.

     TUNALI HİLMİ BEY 1926 YILINDA VEFAT ETMİŞTİR ANCAK ATATÜRK1928 YILINDA ALFABE SEFERBERLİĞİ BAŞLATMIŞ 1932’DETÜRK DİL KURULTAYINI TOPLAMIŞTIR.

     YANİ TOHUMLAR YAŞAMIŞTIR, BİZLERİN DE YAZDIKLARI ANLATTIKLARI HEP ÜLKEMİZ İÇİN HİZMET MAKSADIYLA OLMUŞTUR.

     BİZİM TÜRKLÜK YOLUNDA ATATÜRK YOLUNDA CUMHURİYETİN İLELEBET YAŞAMASI YOLUNDA VERDİĞİMİZ MÜCADELE DE İNŞALLAH YAŞAYACAKTIR.

     BİZ MİLLİ ŞUUR SAHİBİ TÜRK GENÇLERİNİ TÜRKİYEYİ YÖNETİR HALE GETİREMESEK BİLE BU MÜCADELE İNŞALLAH TÜRK GENÇLERİNİN SAYESİNDE YAŞAYACAKTIR.

     BİZ NASIL 70 YIL ÖNCE YAZILAN KİTAPLARI OKUYARAK CUMHURİYETİ İLELEBET YAŞATMA YOLUNDA SOSYAL VE KÜLTÜREL FAALİYETLER YAPTIYSAK BELKİ BUNDAN70 YIL SONRA DEDESİNİN KİTAPLIĞINDA BİZİM YAZDIĞIMIZ KİTAPLARDAN VEYAÇIKARDIĞIMIZ DERGİLERDEN BİRİSİNİ BİR TÜRK GENCİ BULACAKTIR.

     İŞTE O TÜRK EVLADI BİR BOZKURT OLACAK BİR ATATÜRK OLACAK BİR BİLGE KAĞAN OLACAK BİR OĞUZHAN OLACAK ŞEREFLE BAŞINI KALDIRACAKTIR.

     İŞTE O TÜRK GENCİ BİZLERİN BAŞARAMADIKLARINI BAŞARACAK BİZLERİN KIRAMADIĞI ESARET ZİNCİRLERİNİ KIRACAKTIR.

     İŞTE O TÜRK GENCİ BU ÜLKEYE BİZİM YAPMADIĞIMIZ HİZMETLERİ YAPACAK MİLLİ HİS VE HEYECANI YENİDEN ORTAYA ÇIKARACAKTIr.

     O TÜRK GENCİ YENİDEN ERGENEKONDAN ÇIKIŞIMIZI SAĞLAYACAK TAM BAĞIMSIZ MİLLİ DEVLETİ KURACAK, TÜRK DEVLETLERİ İLE BİRLEŞECEK TURAN OLACAKTIR

     O ASİL TÜRK EVLADI BUNUNLA DA YETİNMEYECEK DOĞU TÜRKİSTANDA KERKÜK TE KIBRISTA KIRIM DA AZARBEYCANDA AKAN KANIMIZINHESABINI SORACAKTIR.

     O TÜRK GENCİ BUNUNLA DA YETİNMEYECEK ÇİN'DEN AVRUPA İÇLERİNE İÇ ASYA'DAN HİNDİSTAN'A TÜRK'ÜN AYAK BASTIĞI HER YERDE TÜRK'Ü VAR EDECEKTİR.

     YAPTIKLARIMIZ VATANA HİZMET YOLUNDA ÇOK AZDIR ÇANAKKALEDE 3 DAKİKA SONRA ÖLECEĞİNİ BİLDİĞİ HALDE SİPERDEN ÇIKAN MEHMETÇİĞİN TIRNAĞI OLAMAYIZ.

     DİN MASKESİYLE GENÇLİĞİMİZİ MANKURTLAR ORDUSU HALİNE GETİRENLER ALDANIYORLAR ONLARIN BİLE GENİNDE BİRER BOZKURT ATATÜRK CANLI CANLI DURUYOR.

     SAYIN BAŞKAN SAYIN ÜYELER MİLLETİ ALDATTIĞINI SANANLAR KENDİLERİ ALDANACAKTIR HER ŞEY ASLINA RÜCU EDER BİR GÜN MİLLİ BİR DİRİLİŞ OLACAKTIR.

     ATILAN TOHUMLAR MUHAKKAK YAŞAYACAKTIR. DENİZDE BİR DAMLA KADAR PAYIMIZ OLMASI UMUDUMUZDUR. SAYGILARIMLA (145 CELSE DUR TUTANAĞI S 37)

     Değerli Arkadaşlarım Yıllarca yapılan iftiraların hepsi Mahkemelerde tükendi bu dava da biraz önce paylaştıklarımız Irkçılık olarak görüldü

ABD karşıtlığı ve Türçülük suçunu işlediğimz için 8 yıl 9 ay ceza aldk. Vatan Sağolsun.

COMMENTS

Ad

12 Hayvanlı Türk Takvimi,13,1914-1918 Birinci Dünya Savaşı,1,3 Mayıs Türkçülük Günü,6,Abdaliye Devleti,1,Adile Ayda,1,Adilşahlar,1,afganistan özbekleri,8,Ahıska Türkleri,2,Ahlatşahlar (Ermenşahlar,2,Ahmet Cevdet Paşa,2,Ahmet Gürses,2,Ahmet Şafak,2,Akhunlar (Eftalitler),2,Akılcı Seçim Taktikleri,1,Akkoyunlular,2,Alâiye Beyliği,1,Alev Alatlı,6,Ali Suavi,1,Alparslan Türkeş,4,Altay Dergi,12,altın elbiseli adam,4,Altın Orda Devleti,1,Anau Uygarlığı,2,Araz Elsəs,1,Arsaklılar Devleti,1,Artuklular,3,Astrahan Hanlığı,2,Atabetü’l-Hakayık,1,Atatürk,34,Atatürkün Samsuna Çıkışı ve Vahidettin Taner Ünal Araştırmaları,27,Attila,5,Avarlar,9,Avrupa Hun Devleti,9,Aydınoğulları,1,Azerbaycan,53,Babür İmparatorluğu,2,Bakü Hanlığı,1,Balkarlar,5,Banu Avar,5,Başkurtistan,33,Behmenîler,1,Berendi Türkleri,1,Beridşahlar,1,Bəxtiyar Vahabzadə,1,Bilge Kağan,5,Buhara Hanlığı,1,Bulgarlar,7,Büyük Selçuklu Devleti,7,Büyük Timur İmparatorluğu,5,Candaroğulları (İsfendiyaroğulları),1,Celal Sengör,1,Celayirliler,1,Cengiz Özakıncı,3,Çanakkale Savaşı,2,çevrimiçi kindle mobi epub pdf oku,633,Çevrimiçi Saadettin Gömeç Makalesi Oku,41,Çevrimiçi Ziya Gökalp oku - internetten Ziya Gökalp oku - online Ziya Gökalp oku,38,Çobanoğulları Beyliği,1,Çu Devleti,1,Çuvaşistan,13,Dağıstan,4,Danişmendliler (Danişmendoğulları),3,Dede korkut,8,Delhi Türk Sultanlığı,2,Derbent Azerileri,1,Dımaşk Atabegliği,1,Dilmaçoğulları Beyliği,1,Divanü Lugati't Türk,9,Doğu Türkistan,20,Dulkadiroğulları Beyliği,1,Ebulfez Elçibey,6,Emir Timur,5,Enver Paşa,2,Erbil Atabegliği,1,Eretna Beyliği,1,Ermeni Soykırımı Yalanları,2,Eşrefoğulları,1,Etice-Hurrice,3,Eyyübiler,2,F. M. Dostoyevski MEB klasik Çevrimiçi Oku,25,Fuzuli,3,Gagavuzya,10,Ganira Pashayeva,1,Gayaz İshaki,1,Gazali,1,Gazneliler,2,Gence Hanedanlığı,1,Germiyanoğulları,2,Gök Bilge Hüseyin Nihal Atsız,62,Göktürkler,32,Güncel,34,Güneş Dil Teorisi,1,haber,7,habertürk,7,Hakasya,11,Halil İnalcık,2,Hamidoğulları,1,Harezmşahlar,1,Haydarâbad Nizamlığı,1,Hazar İmparatorluğu (Hazarlar),6,Hive Hanlığı,1,Hoca Ahmet Yesevi,1,Hokand Hanlığı,1,Hulkar Abdullaeva,20,Hulki Cevizoğlu,1,Hun İmparatorluğu,15,Irak Selçukluları,3,İbn Bibi,1,İhşidoğulları Beyliği (İhşidîler),1,İlber Ortaylı,2,İldenizliler,1,illüstrasyonlu Türkçü - Pantürkist Video Ali Can Meydan Yapımları,4,İnaloğulları Beyliği,1,İnançoğulları (Lâdik Beyliği),1,internetten kitap oku,624,iskitler,20,İsmail Gaspıralı,3,izleti,277,İzmir (İzmiroğulları,1,İzmiroğlu) Beyliği,1,Kadı Burhaneddin Ahmed Devleti,1,Kanglı/Kanklı Türkleri,1,Karaçay,14,Karahanlılar Devleti,6,Karakalpakistan,2,Karakoyunlu,1,Karamanoğulları (Karamanoğlu),1,Karasioğulları,2,Karay Türkleri,2,Karluklar,2,Kasım Hanlığı,1,Kaşgar Turfan Hanlığı,3,Kaşgarlı Mahmut,6,Kaşkay Türkleri,3,Kazakeli,44,Kazan Hanlığı,1,Kazım Karabekir Paşa,3,Kemal Ermetin,1,Kerkük Türkleri,1,Kırgızlar,27,Kırım Özerk,9,Kimekler (Kimek Devleti),4,Kirman Selçukluları,1,kitab o'qı,60,kitap oku,624,kitep oxu,60,kitop oka,60,Kuman Kıpçak Türkleri,12,Kumuklar,3,Kuşanlar,2,Kutadgu Bilig,7,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti,1,Ludîler,1,Macarlar ve Türkler,9,Mahmut Esat Bozkurt,2,Massagetler - Tomris,5,Mehmet Kaplan,1,Memlükler (Memlûk Devleti),4,Mengücekler,1,Mengücekoğulları),1,Mengücükler (Mengücükoğulları,1,Menteşe),1,Menteşeoğulları (Menteşeoğlu,1,Milli Mücadele национальная борьба в Турцию national struggle for Turkey,14,Moğol İmparatorluğu,15,Muhammed Emin Resulzade,4,Murat Bardakçı,3,Mustafa Şokay,1,Mustafa Yıldızdoğan,1,Nahçıvan,2,Nejdet Sançar,3,Nesimi,1,Nihat Genç,1,Nogay Hanlığı,5,Nursultan Äbişulı Nazarbayev,2,Oğuz Boyları Damgaları-Tamgaları,29,Oğuz Kağan,13,Oğuz-Yabgu Devleti,6,online çevrimiçi internetten osmanlıca oku,449,online kitap oku,624,online turkish book read,624,orhun_orkun_kadim_türk_dili,45,Osmanlı İmparatorluğu,18,osmanlıca kitap oku,449,ottoman books read,449,ottoman history book,449,Ön Türkler,320,Özbek Eli,20,Peçenek Türkleri,3,Pervaneoğulları Beyliği,1,Prof Dr Kazım Mirşan,49,Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu,4,proto turks,312,Ramazanoğulları,1,Reha Oğuz Türkkan,3,Rıza Nur,4,Sabarlar ( Sabar Devleti),2,Sâcoğulları (Sâcîler),1,Safevî Devleti (Safevîler),4,Safeviler,7,Saha Türkleri,13,Sâhibatâoğulları (Sahib Ataoğulları),1,Saka Türkleri,11,Salgurlular,1,Saltuklu Beyliği (Saltuklular,2,Saltukoğulları),1,Saruhanoğulları,1,Sayan Altay Türkleri,17,Sekel Yazısı,5,Selaattin Eyyübi,1,Selçuklu Kartalı Afşin Bey,1,senseizm,77,Serdengeçti Dergisi Çevrimiçi Oku 1950,24,Sibir Hanlığı,2,Sökmenliler),1,Suriye Selçukluları,1,Sümerliler,21,Şəhriyar,2,Tabgaçlar (Tabgaç Devleti),2,Taner Ünal ile Tarih ve Siyaset Yazıları,111,Taner-Ünal-e-kitap-pdf-makaleler-tarih-oku-okuttur-epub-ebook-read-Bilig-Bitig,68,Tataristan,24,Tekeoğulları,1,Tengri Tanrı Allah,4,Tolunoğulları Beyliği,3,Tuğluklular,1,Turan ensemble,6,Turan Yazgan,1,turan_halklari_turanic_people_hajra_turan-turkestan-turks,72,Turania People - Grand Asian Turkestan - Turkish Public - Азия Туран Туркестан,2,turcarum imperatore,311,Turkic Republics and Communities Türk Dünyası Bağlantı Zincirleri,11,turkish bookcase,60,Turkish stamps,312,Tuva Türkleri,7,Türgişler (Türgiş Devleti),1,Türk Asya,150,Türk Bahar Bayramı Nevruz,2,Türk Belgesel,56,Türk Denizliği Piri Reis,2,Türk Dili,142,Türk Din Anlayışı,54,Türk Dünyası Derlemeler,11,Türk Film,5,Türk Kültür ve Sanatı,192,Türk Ocakları,2,Türk Okçuluğu,2,Türk Sergiler,28,Türk Türkmen mitolojisi karakterleri - Turkish mythology characters - Турецкие символов мифология,41,Türk ve Türkiye Tarihi,213,Türk_mitolojisi-Turkish_mythology-Турецкий_мифология,43,Türkçe Tarih Dergisi,3,Türkçü Dergi,1,Türkiye,68,Türkiye Selçuklu Devleti,3,Türklerde Bilim,18,Türkmenler,24,Uğur Mumcu,2,ultra-türkler,2,Urum Türkleri,2,Uygurlar,33,Yakutistan,16,Yaşar Kalafat,1,Yazarlar,3,Yusuf Akçura,4,Zeki Velidi,6,Zengîler,2,Ziya Gökalp,5,кiтап oxu,60,кiтапхана oqı,60,мәдениет,60,мәлiмет,60,мәлiмет ұсыну,60,Тюрки России,12,
ltr
item
Türk Asya - Asian Turkish, Тюрки России: Ergenekon Duruşmasında Söylenenler
Ergenekon Duruşmasında Söylenenler
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAKYpZYL6So5vuVk5nkRjCvxlLUh2AGU3dA26kO-f2BBk1dvVR0sKqVnQGuRT8xhCxifdI42UT7yCj8CoKt8ruHq3OoZhb0xRAAgp68za_CI1B31dcctYDHfYd8hEhMkW9k5JpMUx5Go-J/s1600/bayrak+y%C3%BCr%C3%BCy%C3%BC%C5%9F%C3%BC.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhAKYpZYL6So5vuVk5nkRjCvxlLUh2AGU3dA26kO-f2BBk1dvVR0sKqVnQGuRT8xhCxifdI42UT7yCj8CoKt8ruHq3OoZhb0xRAAgp68za_CI1B31dcctYDHfYd8hEhMkW9k5JpMUx5Go-J/s72-c/bayrak+y%C3%BCr%C3%BCy%C3%BC%C5%9F%C3%BC.jpg
Türk Asya - Asian Turkish, Тюрки России
https://turkasya.blogspot.com/2014/06/ergenekon-durusmasnda-soylenenler.html
https://turkasya.blogspot.com/
https://turkasya.blogspot.com/
https://turkasya.blogspot.com/2014/06/ergenekon-durusmasnda-soylenenler.html
true
8698665457039130098
UTF-8
Tüm Konular Yüklendi Hiç Konu Bulunamadı Hepsini Göster Dahası.. Cevapla Cevap Verme Sil By Anasayfa Sayfalar Konular View All Size Önerdiğimiz ETiket Arşiv Arama Yap Tüm Konular İsteğinizle herhangi bir gönderi eşleşmesi bulunamadı Anasayfaya Dön Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Cumartesi Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content